11.01.2012

Hey Millet!

Bu hafta ofis mesaim başladı.Her ne kadar bir kaç gündür soğuktan eldivenlerle çalışmak zorunda kalsamda gayet keyifli gidiyor şimdilik.Eldivenlerle çalışma sorununa da bugün gelmesini planladığım klima servisiyle çözüm bulacağım sanırım.
Ayrıca haftaya çalkantılı bir ruh haliyle başladım ve onun da sebebini dün öğrendim.Pazartesi akşamı dolunay varmış.:) Dolunayı izlemeyi çok sevdiğim kadar etkilerini de her dolunayda hissediyorum malesef.İçine kapanan,konuşmayan,huysuzlanan,agresifleşen bir karaktere bürünüyorum ve ben bunu ne alakaysa her dolunayda yaşıyorum.Neyse ki normale dönmeye başladım.

Ve son olarak dün yaklaşık 15 gündür göremediğim en cici bici, en canım ciğerim arkadaşımla görüşme şansım oldu.Yeni yıl için kutlaşamamıştık.Kendisi bana kahve delisi olduğum için , yukarıdaki  kırmızı kanatları olan ve gördüğüm an bayıldığım bu kupayı almış.Çooook teşekkür ederim akidiş.

En kısa sürede görüşmek üzere...

7 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

öncelikle çooook güzel bu kupa bayıldımmmmmm bende issstıyorummmm arkadasınaaa saygılar selamlar :) nerden almış acaba? :) valla benimde 6 yaşına kadar pazartesiyle bi sorunum yoktu, herşey 7 yaşıma girmemle başladı :) yinede herşeye inat gülümseni hiç kaybetme çok öpüldün...

mamba dedi ki...

eveeet kupa nerden alınmışş yaz burayaa:D hayırlı olsun yeni işin ama üşütme baak:S mucks!

xtsea dedi ki...

rici mici arkidiş :) türk kahvesi fincanlarından alıp ofise ilk ziyaretimi yapıcağım kı kanatlı birer türk kahvesi içelim şöyle karşılıklı ne dersin ... merka edenler için söyliyim karınca'dan aldım çok eğlenceli şeyler car bayılıyorum oraya girince hem içimde ki çocuk mutlu oluyor hemde yaratıcılığım artıyor :))

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Kupa çok güzelmiş. Dolunay moduna gelince ben doğa olaylarının insan psikolojisi üzerindeki etkilerine inanıyorum bu yüzden şaşırmadım. Allah kurtarsın:)

xtsea dedi ki...

rici mici arkidiş :)keyif kahvelerin olsun... türk kahvesi içinde yapmışlar minik sevimli kanatlı fincanlar ilk ofis ziyaretimde seninle şöyle kanatlı bir türk kahvesi içeriz ne dersin? merak edenler için 'karınca'dan aldım..

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

♥мұ»p»r«i»n«č»є«s»s♥; canımsın çok teşekkür ederim,çok öpüyorum .

mamba; canııım çok teşekkür ederim,klima olayı halloldu.Kupa karınca'dan alınmış.Çok öpüldün.

xtsea;canım arkadaşım,seni çoook seviyorum.

ALIŞVERİŞ DANIŞMANI;bu konuda tek değilmişim en azından :) Dolunayı atlattık şimdi de venüs neptün kavuşumu varmış,onu ne yapicess? :P Öpüldün.

pembe fiyonk dedi ki...

güzel bir kupaaa:) ayrıca nice yıllara o zaman canımm