23.01.2012

7.65mm çapında tabancayla köpekleri öldürerek toplamak yeni moda !!!

Geçen hafta Twitter da paylaştığım,o günden beri de doğruluk payını öğrenmeye çalıştığım haber bugün doğrulanınca delirdim.Haberdar olmayanlar için kısa bir özet geçeyim;
İzmir'in Buca Belediyesine bağlı barınak hizmetleri personelleri sahipsiz sokak hayvanlarını toplayıp rehabilitasyon hizmeti vermek yerine onları,silahlarla vurarak ya da yüksek dozda uyuşturucu iğne yaparak öldürmektedir.Ve bu vahşeti oldukça sessiz,sedasız bir şekilde gerçekleştirmektedirler.Ayrıca bunu Twitterda paylaştığım gün delil niteliğindeki videoyu da paylaşmıştım.Ama her ne hikmetse video bir gün sonra kaldırılmış.Yani bütün delillerin ortadan kaldırılmaya çalışıldığı yetmiyormuş gibi,Buca Belediyesi gayet pişkin bir şekilde hala açıklama yapmamakta,bu insanlık dışı,normal akıl ve ruh sağlığı olan insanların yapmayacağı bu vahşet için hiç bir telafi yoluna gitmemektedir.Hoş bu çirkinliğin ne kadar telafisi olabilir orası da tartışılır.En azından daha fazla kendi  halinde yaşayan,kimseye bir zararı olmayan sokak hayvanları öldürülmesin.
Ayrıca bir belediyenin,hele ki İzmir de bir belediyenin böyle bir rezilliğe,vicdansızlığa göz yumması ne kadar kabul edilebilir?
Bunun yanında sokak hayvanlarına rehabilitasyon hizmeti vermek o belediyenin  görevlerinden biri değil midir? Ne hakla,hangi cesaretle,nasıl bir vicdanla o hayvanlar öldürülür? Ve ortada hiç bir şey yokmuş gibi sessiz sedasız kalınır.
Haysav'ın Facebook sayfasında yer alan bu olaya ait görüntü

Şimdi sizden ricam içler acısı bu durumu blogunuzda paylaşmasanız bile lütfen Twitter hesabınızda paylaşın,duyurun,daha çok kişiye,herkese.Herkes haberdar olsun ki bu ve bunun gibi vahşetlerin üstü örtülemesin.

Ayrıca tepkinizi aşağıdaki mail adreslerine ve telefonlara da bildirebilirsiniz.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Telefon :0232 293 12 00
HİM Faks:0232 293 39 95
E-posta : him@izmir.bel.tr


CHP İZMİR İL BAŞKANLIĞI
Santral :0 232 441 82 44
Faks :0 232 445 11 91
E-Mail :info@chpizmir.org





http://www.facebook.com/heryerdekanvar

1 yorum:

mamba dedi ki...

bu dünyada yırttıklarını sanan şuursuzlar öbür tarafta bu günahsızlara vericekler bunların hesabını hiç şüphem yok!