19.01.2012

Gribin En Garip ve En Güzel Yanı...

Nasıl bi griptir,nasıl bi gariptir,nasıl bi salgındır ki günlerdir toparlanamadım.İlaç üstüne ilaç içmekten midem ecza deposuna döndü.Hayır bir de faydası olsa anlayacağım.Ama yok.Boşuna dememişler ilaçla yedi gün,ilaçsız bir hafta diye...

Üstte yazdıklarımdan da anlayacağınız gibi ağır grip geçiriyorum.Ama asıl konu grip olmam değil,bu hastalığın güzel yanı.Acaba sen manyak mısın,halsizlikten ölürken,günlerce harcanan selpaklardan ve peçetelerden burnun yara olurken,akşamları tıkalı bir burunla uyuyamazken güzel yanı mı olurmuş demeyin.
Walla olur,billa olur!  :))
Gündüzleri işlerin yoğunluğundan ve yapacak çok iş oluşundan dinlenme fırsatım maalesef olamıyor,hoş olsa da kendimi prensesler gibi hissettirecek kimse olmadığından yatıp dinlenmenin pek anlamı da kalmıyor..Ama akşamları öyle mi?
Akşamları aşkımcım sağ olsun, prensesler gibi bakılıp,naz sınırımın dibine vuruyorum.Görseniz bir de nemrutum,bir de huysuzum,bir de suratsızım,kendimden nefret eder hale geliyorum.Üstüme battaniyeyi çekip,yattığım koltuktan direktifler vermeyi,durmadan sorgulamayı,ota boka her bişeye karışmayı da ihmal etmiyorum.Ama bütün bunların yanı sıra bitanecik sevgilim akşamları yorgun argın işten gelip bana çorba yaptığı,yemek sonrası kış çaylarını ihmal etmediği,ilaçlarımı takip ettiği,on dakikalık periyodlarla ''bir isteğin var mı'' diye sorduğu,iki de bir ateşim var mı diye baktığı için kendimi çoooook şanslı hissediyorum.Hoş ateşime bakma bahanesini öpmek için kullanıyor olabilir.:) Olsun ben onu pek bi çoook seviyorum.
Hastalık zamanlarında siz de durumlar nasıldır?

2 yorum:

Duygu Senyurek dedi ki...

Merhaba bende hasta olup esime naz yapmaya bayilirim:)) blogunu yeni kesfettim birazdan uyeyim bende beklerim:) sevgiler

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Eh en azından senin için güzel bir yaı varmış. Bizim evin her ferdi ayaklı mikrop olduğundan 15 gündür bakıcı da dahil maaile gribiz. Kimsenin nazı kimseye geçmiyor.Aksine çocuklar için daha fazla ayakta kalmam getektiğinden benim için işkence gibi. Ne mikropmuş yarabbim girdiği yerden çıkmıyor..