4.01.2012

2011 'in Son Dakika Golleri!

Hay elim tutulsaydı da Noel babaya mektup falan yazmasaydım. Adam ters gününde miydi neydi,her şeyi tersten mi anladı ne oldu anlamadım ki!Ya da acaba 2012 mektubu diye yazdım da 2011 i dahil etmedim diye mi oldu  bunlar.

Son postumu yayınladıktan yaklaşık 10 dakika sonra annemden gelen bir telefonla babamın düştüğü haberini aldım.Apar topar kendimi annemlere attım. Allahtan çok yakın bir mesafede oturuyoruz.Sonrası ambulans,acil,hastane,kalça kırığı ve ameliyat haberi.O gece doktorunun yaptığı açıklamayla kalçasının kırıldığını,parçalı kırık olduğu için zor bir ameliyat olacağını,hayati risk taşıdığını ve uzun bir süre hastanede kalacağını duyduğumuzda deyim yerindeyse başımızdan aşağıya kaynar sular döküldü.Bugün sanırım hastaneye yatalı 10 gün oldu,ameliyatı başarılı geçti,dün itibariyle ufak ufak yürümeye başladı.
Bütün bunlar olurken ben hemen hemen 10 günümü hastanede geçirdim,iki kitap bitirdim,hemşirelerle kanka oldum,uykusuzluğa karşı daha dayanıklı hale geldim,arada bahçede verdiğim hava alma,kahve içme molaları dışında gün yüzü görmedim.Önce niye diye sorguladım,sonra şu kabus bir an önce bitse diye dua ettim ama bir değişiklik olmadı.Dolayısıyla bende durumu kabullenme moduna geçtim.
Bütün bunlar yetmezmiş gibi;yılbaşı akşamı babamın yanında annem kalmak istedi ki herkes yeni yıla eşinin yanında girebilsin diye.Ertesi günü sabah erkenden hastaneye gideceğim ve aynı zamanda bu olaydan dolayı keyifsiz olduğum için yemek yer,biraz televizyona bakar sonra da yatar uyuruz diye düşünüyorduk eşimle.
Alışverimizi yaptık,hadi keyfimiz yerine gelsin diye güzel bir masa hazırladık,eee biraz da şarap...
Güzel güzel yemeğimizi yerken saat 21:00 civarı evin dışardaki şalteri attı.Pat elektrik gitti.Etkin şalteri tekrar kaldırmak ve yemeğimize kaldığımız yerden devam edebilmemiz için dışarı çıktı,bu sefer yine büyük bir gürültüyle ve üzerinden dumanlar çıkarak tekrar attı.Ee gelin gerisini siz tahmin edin.O saatte aradığımız 6-7 elektrikçiden de yılbaşı akşamı olduğu için olumsuz yanıt almamız sebebiyle evin içindeki bütün mumlar yakıldı.Soğuktan korunmak için de gidilip,zıbarılıp yatıldı.Çok şahane bir yılbaşı akşamıydı.Sakın ne güzel işte mumlar falan,romantik romantik takılsaydınız geyiği yapmayınız,yeterince yapan oldu.
Neyse bunları da geçtim mektubumda Okan haftada 7 gün program yapsın diye bir dileğim de olmuştu.Az önce okudum ki ayın 17 sine kadar canlı yayın yapmayacakmış.
Yani ne dilediysem tersi olduğunu düşünürsek kızıl cadıyla ilgili olan dileğimden korkuyorum.

Bana bak Noel baba kapıdan mı giriyorsun bacadan mı bilmem ama,destek olmayacaksan köstekte olma bari.Sen en iyisi çuvalını da al git.Dilek olayını da ben hallederim mümkünse sen daha fazla karışma.

4 yorum:

hayatreceli dedi ki...

geldimi üstüste gelir zaten ama napalım atlatmaya çalışacağız canım:)
sevgiler...

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

REÇELİM; haklısın zincirleme olur böyle şeyler.Sağol canım :)Sevgiler

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

:(( çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm acil şifalar diliyorum babana...yeni yılda herşey gönlünce olsun hayatım mutlu seneler kocaman öpüyorum...

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

♥мұ»p»r«i»n«č»є«s»s♥; canım benim çoook teşekkür ederim güzel dileklerin için.Çok öpüyorum tatlım.