13.12.2011

Akşam Eve Geldiğinizde...

Akşam işten eşinizle aynı anda geldiyseniz,karnınız feci derecede açsa ve midenizdeki minik canavarlar gurul gurul diye bağırmaya başladıysa,o gün için yeni yemek yapmadıysanız ve dolabı açıp ne var ne yok diye bir yoklama aldığınızda bir gün önceden gördüğünüz yemekler akşamı kurtarmaya yetiyor ve içinizden oleeeeyyy diye geçiriyorsanız,bütün bunlar olurken eşiniz elinde fotoğraf makinası çat pat diye durmaksızın günün yorgunluğu yüzünden kaymış tipinizi çekiyorsa ortaya işte bu görüntüler çıkıyor.

12 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Ahahah yerim seni ;) Çok tatlısın sen çook ;) Peki ya şöyle bi durum varsa? Yemek yapmakta cok başarılı değilse, İşten eve eşinizle aynı saatlerde gidiyorsanız ve üstüne birde eşiniz 2. güne kalan yemekleri reddediyorsa...? Ne yapmalı?

A- Acil yemek kursuna gitmeli
B- Yemek sitelerini Hatim etmeli
C- Kocayı Boykot etmeli
D- Hepsi :)

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

Bi kere sensin o çok tatlı olan tamam mı:) Bu konuda tartışmayalım :P
Şıkkı söylüyorum E) Acilen düdüklü tencere kullanmaya başlayıp,30dk da harika yemekler yapmalı :) Ama C şıkkıda fena değil aslında ;)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

:) Hehee sanki harika yemekler yapabiliyor gibi birde Fissler marka 6 lt bir tencere almıştım garibim öylece duruyor :) Sorun şu ki sevmıyorum ben yemek yapmayı, mecburiyetten sadece , işte biraz sevsem, yıldızımız bi barışsa salatalıktan palmiye bile yapardım :) Her günde yemek pişirilmez ki dimi ? :)))

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

Salatalık-palmiye ikilisine koptum :)
Aslında haklısın,yemek yapmak keyif olmaktan çıkıp zorunluluk haline geldiğinde sanırım sıkıcı oluyor ve zor geliyor :)İşte böyle durumlarda o tencere benim hayatımı kurtarıyor.Herşeyi çiğ bir şekilde içine doldurup pişiriyorum ,aslında şaka bir hayat kurtarıyor.

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Çok açıklayıcı ve oldukça mesajlı bir post olmuş:))

hayatreceli dedi ki...

inanırmısın aynı bizi anlatmışsın iyi sen gülümsemişsin ben sinir oluyorum öyle şak şuk çekerken zaten yemek meselesini çözememişim gerginim uff yanii:))

sevgiler...

Stil Direktoru dedi ki...

kuzum totom yer görmüyor bu ara valla faceten de ekledim seni öpüp kaçtım kusura bakma ne olur canım

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

ALIŞVERİŞ DANIŞMANI; umarım mesaj gerekli yerlere ulaşır :))

REÇELİM; yemek yapma durumu bütün bayanlar için başlı başına bir dert sanırım :)

 Stil Direktörü ;Canım Edacım gördüm ekledim bende seni,çok iyi yapmışsın.Bu kadar koşuşturmanın arasında kendine vakit ayırıp dinlenmeyide ihmal etme lütfen.Çoook öpüldün.

SvGLove dedi ki...

Ama cok sevimli!
Bak cekme, kepce elimde;))

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

SvGLove ; hehe teşekkürler,o senin şekerliğin :)

Unknown dedi ki...

Çok hoş fotoğraflar çıkmış orataya..
Sevgiler canım..
TAKİBİNDEYİM.

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

Hayat Cafe Tarifleri ;
çok teşekkürler bende takibe aldım seni sevgiler