3.10.2011

Cuma Gününden Beri....

Bir kaç gündür malesef yeni post yazmaya fırsatım olmadı.Cuma günü benim canımın,bitanecik eşimin doğum günüydü.Dolayısıyla sabahtan hediye koşuşturması(normalde son güne bırakmam hatta bir ay öncesinden almışlığım vardır) ve öğleden sonrası için de akşama hazırlık faslı başladı.Bu sene evde başbaşa güzel bir akşam yemeği eşliğinde kutlamayı tercih ettik. Farkettim ki günlük koşuşturmacalardan dolayı ne zamandır kendimize böyle özenli akşam yemeği hazırlamaz olmuşum.Doğumgünü sayesinde işlere,güçlere bir ara verip güzel bir akşam geçirdik.İyiki doğmuşsun aşkımcım ,iyi ki varsın.


Cumartesi günü evde miskinlik yaparak ve film izleyerek geçti.İzlediğim filmle ilgili ayrıca bir post daha hazırlayacağım.
Pazar günü nasıl geçtiğini anlamadığım bir gündü.12:00 gibi uyanaraka zaten güne yarısından başlamış olduk.Mutfak alış verişleri,akşam yemeğini hazırlama,çamaşır ve ütü derken akşam yemeği sonrası kendimi koltukta sızmış bir vaziyette buldum.Taaa kiii sevdiğimiz yakın bir arkadaşımız kahveye geliyorum diye arayana kadar.Saat 02:00 ye kadar süren kesintisiz muhabbet eşliğinde günü sonlandırdık.Yani haftasonum yorularak,dinlenerek,eğlenerek ve uyuyarak geçti.


Herkese iyi haftalar ve sendromsuz pazartesiler diliyorum.

10 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

canım benim ne kadar güzel bir resim böyle bu...Eşine seninle dolu uzun ve sağlıklı yıllar diliyorum, allah ayırmasın sizi...Sevgilerimle ;) M.p

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

♥мұ»p»r«i»n«č»є«s»s♥ çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,sevgiler :)

Stil Direktoru dedi ki...

Nice sağlık aşk bereket dolu yıllara eniştemizle Funda'cım mucx

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

Ne güzel dilekler böyle,Çok teşekkürler Eda'cım.Bu arada tatil fotoğrafların süper,insan bakmaya doyamıyor.Öpüyorum,sevgiler

Ayse dedi ki...

Merhaba cnm :) Ben almanyadan Ayse! Moda sayfami coktan belli kurdum ama malesef hic fazla türk okuyucum yok. Böyle herkeze yaza yaza inshallah trk cicilerimmmm benim sayfami okur. Cooook sevinirim ve mutluluk duyarim.. öptümmm:))))

Sevgilerle, Ayse

thebeadayse.blogspot.com

<3

Adsız dedi ki...

iyi ki doğmuş, nice yıllara size hep birlikte

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

ALIŞVERİŞ CİNİ; çok teşekkür ederim,sevgiler

Adsız dedi ki...

foto süper olmussss, cok begendimmm : )

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

viva; çok teşekkür ederim canım

SvGLove dedi ki...

Ne kadar guzel bir fotograf!
Mutlu yillar size;)