24.10.2011

Farkında mıyız?

Felaketler malesef peşimizi bırakmadı.
Geçen hafta verdiğimiz şehitlerimizin üzüntüsü dinmeden yeni bir felaket haberi aldık.Aslında söyleyecek çok  bir şey yok,sadece aklıma takılanlar var.Bir çok blogger arkadaşım nerelere yardım yapılabileceğinden,ihtiyaç listelerinden bahsetmişler.Televizyon kanalları da dünden beri sıklıkla duyuruyor.Dolayısıyla aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum.



Şimdi bir haftada iki felaket yaşadık ya bu sırada acaba neler oldu şöyle bir bakalım;

Deniz Feneri sanıkları sessiz,sedasız salıverildi.Doğru dürüst fark edemedik ,çünkü şehitlerimizin üzüntüsünü yaşıyorduk.

Yanlı gazetelerden biri ortalığı karıştırmak,insanları birbirine düşürmek için akıl almaz manşetler attı.Doğru dürüst fark edemedik,çünkü şehitlerimize üzülüyorduk.

Bu kadar felaketin arasında kovalayan varmış gibi,hazır gündemi meşgul eden üzüntülerde varken,insanlar Van'a yardım etmek için kendini paralarken Anayasa aceleyle değiştirilmeye çalışılıyor.Doğru dürüst fark edemiyoruz,çünkü Van'daki depremin üzüntüsünü yaşıyoruz.
Ve kimbilir fark edemediğimiz daha neler oluyor?


Özge çok güzel bir yazı yazmış.Buradan okuyabilirsiniz.


Hepimizin Başı Sağ Olsun...

2 yorum:

fashiONözge dedi ki...

ahh canım ahhh üzerimizde ne oyunlar dönüyoorr :(biz de öööleee seyrediyoruz,elden birşey gelmiyor ya ona deliriyorum...

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

fashiONözge;aynen canım yaaa.Artık haberleri izlerken sinirlerime hakim olamıyorum.:(