5.03.2012

Buharlaşıp Uçtum

Herkese Selaaams,

Badem evimize geldiğinden beri bende kayıplara karıştım.Malum Balbadem'i almakla bitmedi iş.Yemeği,tuvalet eğitimi,temizliği,aşıları vs.. de bizim günlük koşuşturmacamıza eklenince haliyle buharlaşıp uçtum.

Ankara'da mahsur kalan eşime de cuma akşamı itibariyle kavuştum.Dolayısıyla pek bir derdimiz sıkıntımız kalmadı.Hafta sonu havalarında güzelliğinden istifade edip kendimizi dışarı attık.Kahve,yemek ve D&R alışverişi derken gün bitti zaten.Bu keyifli gezintimize daha aşıları tamamlanmadığı için Badem efendi katılamadı maalesef. Köpişlerde kanlı ishal salgını olduğu için aşıları tamamlanmadan sokağa çıkarıp gezdirmeyi önermiyor veterinerler.Dün de yine güzel havayı fırsat bilip ailelerimizi ziyarete gittik.Bu sefer Badem de arabada ve kucakta bize eşlik etti.Ee yazın acil durumlar için ailenin diğer fertleriyle de kaynaşması gerekiyor.

Bu arada haftanın sözü şu an şehir dışında bulunan ve duyumları alan babaannemizden geldi;''Ben sizden torun haberi beklerken,ala ala Badem haberi aldım''  :)
Biz de kendisine toruna hazırlık yaptığımızı ve çocuğun evde köpekle büyümesinin hem bağışıklık sistemi açısından hem de ruhsal gelişimi açısından pek bir sağlıklı olduğunu anlatınca içi rahatladı. :)
 Biz de son durum budur arkidişler.Hep Badem den bahsettim,ama maalesef şu andaki tek ve en önemli gündemimiz bu.Kendisinin tuvalet eğitimini de hallettik mi hayat bize keyifli ve güzel ...
Kalın sağlıcakla...

3 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Ahahaha babaanne sözünün aynısını benım kayınvalidem demişti maya için :) şimdi alıştı telefonda torunum nasıl dıye soruyor:) bu arada özletiyorsun kendini...Eksikliğini duyorum haberin olsun!!! Yerim bu güzelliği ben, masallah hemen büyümüş walla :) şapsal şey çok güzelsin sen çook :) öp bnm için kocamannn :)

=/=// =/= dedi ki...

ahhh bu çok tatlı.senin için yorucu olan bu süreç bana nasıl keyif verdi anlatamam. dünya tatlısının şu güzel bakışı herşeye değer.

chfashiontrend dedi ki...

çok şeker bayıldım nasıl güzel bakışlar !sevgiler