9.07.2009

Bir Gelinin Günlüğü :))















Merhabaaa
Uzun bir aradan sonra döndüm,bu süreç içindeki yoğunluktan dolayı yazamadım.Esas oğlan ve esas kız çok koşuşturdular,çok yoruldular,çok çabaladılar veee sonunda evlendiler.Harika bir gündü ama ne yazık ki daha ne olduğunu anlayamadan bitti gitti.
Akşam pembe panjurlu evimize döndüğümüzde tek hissettiğimiz yüz kaslarımızdaki sürekli sırıtmaktan meydana gelen kasılma ve günün yorgunluğu oldu.
Bu güzel gün için destekleriniz bir an için bizden esirgemeyen pek kıymetli ailelerimize,bizi yalnız bırakmayan sürekli bir şeye ihtiyacınız varmı die soran dostlarımıza , o gün yanımızda olabilmek için üşenmeden çook uzaklardan kalkıp gelen akrabalarımıza ve sabahın 08:30'dan gecenin 01:00 ine kadar bıkmadan yorulmadan her anımızı fotoğraflamaya çalışan Pozitif Studyo'dan Uğur ve Selçuk'a sonsuz teşekkürler.Hepiniz iyi ki varsınız,iyi ki yanımızdasınız.Hayatımızın en özel gününden fotoğraflar sunuyorum sizlere...
Aaaa bu arada bünye artık çok yoruldu,deniz ve güneş istiyor.Tatil dönüşü ya da tabiri caizse Balayı sonrası görüşmek üzere :)
Çooook Mutlu Kalın....

4 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

bir ömürboyu mutluluklra adaşım:)

Hesionka dedi ki...

fundacığım, tebrik ederim. herşey harika görünüyor sen de çook güzel olmuşsun. bir ömür boyu mutluluklar dilerim :D

Hayatın Ressamı dedi ki...

o orjinal fotolar.
güzel bir gelin.
umarım tüm ömrünüz o yüz kaslarınızın ağrımasına sebep olan sırıtmayla geçer.inşallah çok mutlu olursunuz.

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

Sevgili hesionka,içimdeki yolculuk ve sihirli eller yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim.
Sevgiler