30.05.2009

Seviyorum Sizi

Gelelim dün akşamki süpriz doğumgünü partime :)
Benim canım aşkım, doğumgünüme henüz 2 gün olmasından dolayı şüphelenmeyeceğimi düşünerek,tüm sevdiğim dostlarım ve ailemle sağlam bir iş birliği içinde bana unutulmaz ve bol eğlenceli bir akşam yaşattı.
Günler öncesinden planlanmış olmasına karşın sadece çok sevdiğimiz dostlarımız Mine ve Murat ile güzel bir akşam yemeği yedikten sonra bowling oynayacağımızı düşünerekten Ege Park Planet Bowling salonuna gittim.Sadece 4 kişilik ayrılmış olan masamıza oturup keyifli bir yemek yemeye başlamıştık ki birden yükselen müzik eşliğinde biri benim adımı anons edip doğum günümü kutlamaya başladı ardından onun şaşkınlığını üzerimden atamadan ellerinde pastayla bana doğru yürümeye başlayan kuzenlerim,arkadaşlarım onlara dumur olmuş vaziyetteyken diğer arkdaşlarım,ablam,eniştem ,yeğenim....sonrasını inanın hatılamıyorum.
Hatırladığım tek şey tüm sevdiklerimle beraber güzel bir yemek ve süper eğlenceli bir bowling turnuvası.(Skorları saymazsak tabe :P )
Aşkım,Sevgili Mine ve Murat,kuzenlerim Cemile,Fatoş(iyi ki varsınız),Selin,Barış ve Uğur(bu arada Uğurcum tekrar tebrik ediyorum seni,ayrıca sicil numaran aklımda :)),ailemizin parçaları Orçun ve Saliha,Selçuk ve Uğur(Uğurcum ayrıca yaşımı ulu orta bağıra bağıra söyledğin için korkarım seni cezalandırmak zorunda kalıcam)ve assolistlerimiz canım ablam Figen,Can ve Cem ağbi(ağabey olarak yazıldığını biliorum tabiiki ama komik gelio bana napiiim :P) Yücel ve bitanecik zeytinim Kaan...
Hepinize geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve hepinizi çok seviyorum.
Aşkımcım bu arada şeker pembesi zippoya ba-yıl-dım.
Seni çok seviyorum...
Not:ayrıca ben kötü bowling oynamıorum,toplar yamuktu sadece :P
Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle

Beyaz da beyaz ille de beyaz ....

Malumunuz koşuşturma hazırlık falan derken dün de 20 gün önce seçmiş olduğumuz koltuklarımızın ve yatağımızın teslimat günüydü.E tabi salonumuza ve yatak odamıza ilk eşyalarımız geleceğinden dolayı bende hafif bir heyecan başladı.Aaaa hiç öle ne var bunda falan demeyin.Böyle bir durumda insan evinin her eşyası için ayrı heyecanlanıyor ve mutlu oluyor.bunu yeni evlenenler ya da evlenecek olanlar bilir,uzun süredir evli olanlarda o günleri anımsayınca bana hak verir. Neyse...Ben arayıp öğleden sonra geleceğiz dedikleri anda ailemin evine 10 dk uzaklıktaki yeni evimize koşarak yok yalan oldu ışık hızıyla gittim.Sonra tahmin ettiğiniz gibi beklemeye başladım.Kendime güzel bir kahve yaptım,Instyle Mayıs sayısını açıp okumaya başladım,saatler geçti dergiyi ezberledim.(Sorsanız hangi sayfasında ne var anında söylerim)Baktım hala gelen giden yok,biraz temizlik yapayım zaman geçsin dedim eee zaman da geçti haliyle fakat hala zil,kapı falan çalmıyor.En sonunda akşam üzeri 5 gibi kavuştuk koltuklarımıza.Fotoğrafta kavuşma mutluluğumu en net haliyle görebilirsiniz. Aslında konuyu niye bu kadar uzattım bilmiyorum,asıl mesele şu; asla,asla ve asla eşya seçiminde kimsenin etkisi altında kalmayın ve şunu aklınızdan çıkarmayın ‘’ilk verdiğiniz karar her zaman doğru karardır’’Bugün paketleri açıldığında bembeyaz koltuklarımızı görünce bunu anladım.Çünkü uzun süre şunları duydum; Aaaaaaaaaaa beyaz mı alacaksınız?Saçmalamayın çabuk kirlenir... Üzerine çay kahve dökülürse bir de onu temizlemekle uğraşacaksın.... Bari krem falan olsaydı daha az kir gösterir En azında deri alın,bişey dökülse bile üstüne silersin geçer Beyaz çok güzel durur walla,üzerine bir örtü atarsın,kışında polar molar,hem kirlenmez o zaman Hayır işte hayıııııııııııııııııııııııııır!!!! Bembeyaz,hem de kumaş,ne dökülürse dökülsün üstüne! Hem hergün yeni bir leke çıkarıcı sürüyorlar piyasa,onlar ne güne duruyo bi kere? Canımız sağolsun içimizde kalacağına varsın kirlensin,temizleriz alla alla! Ayrıca üzerine örtü falan da örtmiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.... Beyazı beğenipte kafası karışan varsa,sakın vazgeçmeyin.Sadece alın ve keyfini sürün...

28.05.2009

Sevgili Günlük :)

Merhabalaaaaaaaaaaaar!
Efendim günlüğümün ilk sayfasını yazmaktan büyük bir keyif duyuyorum.Bir anda nerden çıktı bu koşuşturmanın içinde bu blogtu,günlüktü bilmiyorum ama birden böyle birşey yapıp okuyucularla paylaşmak geldi içimden.Geriye dönüp kısa bir özet geçiyorum sizlere...
Koşuşturmaca dedim çünkü tam 36 gün sonra bi tanecik sevgilimle evleniyorum.Ah kuzum bir bilsen çok messuuuduuuum :P gibi araya sulu bir cümle kattıktan sonra devam ediyorum...Şu günlerimi tahmin edersiniz sanırım;mutluluk,heyecan,stress,sinir,telaş,panik,koşuşturmaca hepsi bir arada ortaya karışık durumunda.
Buradan evleneceklere ya da evlenmeyi düşünenlere sesleniyorum.Hani evlilik hazırlıkları için ''tatlı telaş bunlar'' gibi pembe cümleler kurarlar ya;işte o cümle kocaman bir yalan.4 Temmuz sabahı gözlerimi açtığımda bunun aksini düşünürmüyüm bilmiyorum ama şu anda bu fikirde son derece sabitim.:))
36 gün kaldı ve henüz ne davetiyelerimiz,ne nikah şekerlerimiz,ne gelinliğim,ne sevgilimin damatlığı ne de evimiz tam hazır bir halde! Hani nerde kaldı bakalım tatlısı,telaşı ? :P
Belki de benim fazlaca olayları ve gelişmeleri kontrol altında tutmayı seven bir yapım olduğu için belirsizliklere tahammülüm yoktur.Ama yine de siz siz olun evlenmeyi düşünüyorsanız bizim gibi yumurta kapıya dayanınca misali son 5-6 ayı beklemek yerine en az 1 sene öncesinden herşeyi planlayıp acilen harekete geçin.Bu da benden ufak bir dip not!
Günlüğümün ilk sayfasının açılış fotoğrafını sunuyorum sizlere;Aşkımcım ve Ben ;)
Mutlu bir gün olması dileğiyleee...